Epoxy tafel

Houdt u ervan tijd door te brengen in uw werkplaats, knutselen mooie stukken van meubilair zoals een epoxy tafel? Zo ja, dan zult u onze nieuwste collectie epoxy tafel ontwerpen geweldig vinden! Deze tafels zijn zeker om uw volgende project te inspireren. Met onze epoxy kunt u de meest schitterende epoxy tafel creëren.

Epoxy tafel ontwerpen

De eerste tafel op onze lijst is deze prachtige salontafel van epoxy en hout. Het blad van de tafel is gemaakt van een prachtig stuk hout, en het onderstel is gemaakt van epoxyhars. De kleuren zijn verbluffend, en het algehele ontwerp is gewoon prachtig.

Als u op zoek bent naar iets unieks, kijk dan eens naar  deze epoxy tafel met een glazen blad. Het onderstel is gemaakt van epoxyhars, en het blad is van gehard glas. De kleuren zijn prachtig, en het algemene ontwerp is zeer uniek.

Deze volgende tafel is ook gemaakt van epoxy en hout. Deze tafel heeft echter een metalen onderstel. Het blad is gemaakt van een prachtige  stuk hout, en de basis is gemaakt van epoxyhars. De kleuren zijn prachtig, en het algemene ontwerp is zeer modern.

Deze volgende tafel is wat traditioneler. Hij is gemaakt van epoxy en hout, maar het blad is gemaakt van marmer. Het onderstel is ook gemaakt van epoxyhars. De kleuren zijn prachtig, en het algemene ontwerp is zeer klassiek.

Als u op zoek bent naar een meer moderne kijk op de epoxy tafel, kijk dan eens naar dit volgende ontwerp. Het onderstel is gemaakt van epoxyhars, en het blad is gemaakt van gehard glas. De kleuren zijn prachtig, en het ontwerp is zeer eigentijds.

Deze laatste tafel is ook gemaakt  van epoxy en hout. Deze tafel heeft echter een uniek onderstel. Het onderstel is gemaakt van beton, en het blad van epoxyhars. De kleuren zijn prachtig, en het algemene ontwerp is zeer industrieel.

We hopen dat u wat inspiratie heeft kunnen opdoen!

Epoxy tafel

Creëer uw eigen tafel met de producten van Egalinepro

Wij bieden een verscheidenheid van kleuren en stijlen om uit te kiezen. Bezoek onze website vandaag nog om aan uw volgende project te beginnen! Wat denkt u van deze ontwerpen? Laat het ons weten in de commentaren hieronder! En vergeet niet om Egalinepro.nl te bekijken voor al uw epoxy benodigdheden!

Contact

Indien u vragen heeft over een van onze materialen die verkrijgbaar zijn in onze webshop, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Stuur gerust een mail naar info@egalinpro.nl en onze medewerkers zullen uw vragen graag beantwoorden. Wilt u op de hoogte blijven van acties en aanbiedingen? Zorg er dan voor dat u ons volgt op Facebook.