Verzending

Verzenden in Nederland
Bij bestellingen tot €100,- bedragen de verzendkosten €6,30
Bestellingen boven de €100,- worden gratis verzonden!

Verzenden naar België
Bij bestellingen tot €100,- bedragen de verzendkosten €9,15
Bestellingen boven de €50,- worden gratis verzonden!

Verzenden naar overige landen
Kosten op aanvraag.

Herroepingsrecht 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling, is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,30, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 werkdagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de items die het gevolg zijn van het gebruik van de items, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de items vast te stellen. 


Retourformulier

Vul het retourformulier in en voeg deze bij uw retourpakket. Het retourformulier kunt u hier downloaden. Heeft u geen mogelijkheid om het retourformulier te printen? Mail dan het retourformulier met uw bestelnummer naar klantenservice@egalinepro.nl.