Vloer egaliseren

Wilt u een vloer in uw woning, bedrijf of kantoor laten egaliseren? Dan raden wij u aan de vloer deskundigen van Egaline Pro in te schakelen. Hiervoor kunt u snel en eenvoudig een gratis offerte aanvragen via onze website. Wanneer u naar een nieuwe woning bent verhuisd en er een nieuwe vloer aangelegd moet worden, dan is het essentieel dat de ondergrond helemaal strak en glad is. Het glad maken van de ondervloer wordt ook wel egaliseren genoemd.

Om dit te doen raden wij u aan om een specialist van Egaline Pro in te huren. Dit komt omdat vloer egaliseren veel aandacht, kennis en ervaring vereist. Daarbij is het belangrijk dat er de juiste materialen worden gebruikt. Als u uw vloer wilt laten egaliseren is er geen betere bedrijf in Nederland dan Egaline Pro. Bij ons heeft u alles onder één dak, van vloer egaliseren, tot het aanschaffen van bouwproducten.

Nadelen van het niet egaliseren van uw vloer – Vloer egaliseren

Als u uw vloer niet egaliseert zijn er verschillende problemen die kunnen ontstaan. Zo kunnen oneffenheden zichtbaar blijven als de ondervloer niet vlak is. Dit kan als gevolg leiden tot een ongelijkmatige vloer, wat niet alleen onprettig voor u is om op te lopen, maar ook problemen kan veroorzaken met meubels en andere objecten die op de vloer staan.

Als de ondervloer niet egaal is kan uw nieuwe vloer ook beschadigt raken doordat er te veel spanning op bepaalde plekken ontstaat. Dit leidt tot scheuren, bobbels en andere soorten beschadigingen.

Daarbij is het leggen van een nieuwe vloer moeilijk omdat de ondervloer ongelijk is. De nieuwe vloer kan bijvoorbeeld gaan schuiven, wat het leggen ervan niet alleen lastiger maakt, maar ook meer tijdrovend maakt.

En daarnaast kan een ondervloer die niet vlak is de isolatie van uw vloer verslechteren. Dit komt omdat er luchtzakken ontstaan onder de nieuwe vloer waardoor u veel warmte verliest, en meer geld aan energie moet uitgeven om dezelfde warmte te behouden.

Kortom, het niet laten egaliseren van uw vloer kan leiden tot een, ongelijke vloer, beschadigingen, moeilijkheden bij het leggen van een nieuwe vloer, en een verminderde isolatiewaarde. Daarom is het laten egaliseren van uw ondervloer door de vakmannen van Egaline Pro de meest verstandige keuze. Hierdoor voorkomt u veel potentiële problemen en bent u er zeker van dat uw vloer op een efficiënte en professionele manier wordt geëgaliseerd.

Vloer egaliseren kosten

Vloer egalisatie kosten liggen gemiddeld tussen de 10 en 75 euro per vierkante meter inclusief het materiaal wat gebruikt wordt en manuren. Dit is afhankelijk van de prijzen die onze professionals rekenen voor het egaliseren van uw vloer. Vloer egalisatie kosten kunnen sterk afwijken, vul daarom een offerte in om precies te weten hoeveel het laten egaliseren van uw ondervloer kost. Het is belangrijk dat u weet hoeveel het egaliseren van uw vloer kost, zo voorkomt u verrassingen.

Vloer egaliseren
Vloer egaliseren

Vloer laten egaliseren door onze specialisten

Het egaliseren van een vloer is geen eenvoudige klus. Voor het egaliseren van een vloer is er specialistisch gereedschap nodig. Dit soort gereedschap heeft u meestal niet zomaar in de schuur liggen. Daarnaast is het belangrijk dat u precies weet wat u aan het doen bent. En u moet daarbij de vloer gelijkmatig en waterpas afwerken, anders heeft u de hele vloer egalisatie voor niks gedaan. Fouten laten herstellen door een vakman kost u in de meeste gevallen meer geld dan direct uw vloer laten egaliseren door een van onze vakmannen.

Contact

Wilt u meer te weten komen over vloer egalisatie? Of heeft u andere vragen met betrekking van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op door ons een mail te sturen naar: info@egalinepro.nl. Wilt u op de hoogte blijven van acties en aanbiedingen? Zorg er dan voor dat u ons volgt op Facebook. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen en twijfels te verhelpen. Wij beschikken daarbij ook over een eigen locatie waar u natuurlijk altijd welkom bent om langs te komen. Adres: Grote Beerstraat 24, 2516 BZ Den Haag.